Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر بخواهیم مهم‌ترین قابلیت‌های فناوری Wi-Fi 6 را معرفی کنیم، باید اول به سراغ امکان ارتباط اینترنتی سریع‌تر و کاهش میزان تاخیر در ارسال و دریافت اطلاعات اشاره کنیم. این فناوری برای اولین بار در سپتامبر 2019 معرفی شد و پس از آن به سرعت رواج پیدا کرد. امروزه بسیاری از دستگاه‌های دیجیتال مجهز به این فناوری هستند که تبلت جدید هوآوی MatePad نیز از آن جمله است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بد نیست نگاهی هم به اعداد و ارقام داشته باشیم. یک دستگاه مجهز به فناوری قدیمی Wi-Fi 5 امکان دانلود با سرعتی معادل 866 مگابیت بر ثانیه را فراهم می‌کند. این در حالی است که یک دستگاه مجهز به فناوری Wi-Fi 6 و آنتن دوتایی امکان دانلود با سرعتی تا 1200 مگابیت بر ثانیه را برای کاربر مهیا می‌کند.

علاوه بر سرعت دانلود و آپلود بیشتر، فناوری Wi-Fi 6 تاخیر در دریافت اطلاعات (Latency) کمتری نیز دارد. این خاصیت شاید در تمامی امور روزانه کاربر موثر نباشد ولی برای موارد خاصی کاربرد دارد. برای مثال وقتی شما مشغول لذت‌بردن از یک بازی آنلاین هستید، تمامی اتفاقات بازی مثل شلیک‌کردن، حرکت‌کردن، پریدن و اصولا همه چیز در بازی بعد از انجام توسط شما باید از طریق اینترنت به سرور بازی ارسال و ثبت شده و حتی پیامی مبنی بر دریافت آن از طرف سرور برای بازی ارسال شود.

اینجاست که داشتن فناوری Wi-Fi 6 با مقدار تاخیر کم خود، در ارسال این پیام‌ها به شما کمک می‌کند تا از انجام بی‌تاخیر بازی لذت ببرید. تصور بازی کردن با تاخیر زیاد یک کابوس برای علاقه‌مندان به بازی‌های آنلاین است که به کمک این فناوری تا حد زیادی از بین می‌رود.

از دیگر مزایای فناوری Wi-Fi 6 موجود در تبلت هوآوی MatePad می‌توان به افزایش پهنای باند استفاده از اینترنت و ایمنی بیشتر در ارتباطات اینترنتی اشاره کرد. استاندارد رمزنگاری در این فناوری از نوع WPA3 است که ریسک سرقت رمز مودم را به میزان زیادی کاهش می‌دهد. یکی از روش‌های سرقت این رمز با ارزش، اختلال در اطلاعات ارسالی مودم به دستگاه‌ها است که فناوری جدید تا حد زیادی از آن جلوگیری کرده و مانع ورود غیر مجاز افراد به شبکه می‌شود.

تبلت هوآوی MatePad یکی از بهترین سیستم‌های ارتباط با اینترنت را ارائه می‌کند. اما برای داشتن سرعت‌های بالای اینترنت، فقط داشتن گجتی کارا کافی نیست و باید در کنار آن از مودمی قدرتمند نیز استفاده کرد. در صورتی که مودم شما از پهنای باند 120 مگاهرتز پشتیبانی نماید، سرعت دانلود توسط هوآوی MatePad می‌تواند تا عدد خیره‌کننده 2400 مگابیت بر ثانیه بالا برود. دانلود فایل‌های حجیم و استریم ویدیو با کیفیت HD و بالاتر به راحتی توسط این سرعت اینترنت امکان‌پذیر است.

تبلت هوآوی MatePad ویژگی‌های فوق‌العاده‌ای برای اتصال به اینترنت و دریافت سرعت دانلود بالا دارد، اما این محصول یک تبلت کاربردی است که برای تحصیل، کار و سرگرمی کارایی بالایی دارد. برای برگزاری کلاس‌های آنلاین یا دیدن ویدیو‌های مختلف داشتن یک صفحه‌نمایش مناسب از الویت‌ها است. طراحی خاص هوآوی در بخش صفحه نمایش که به Fullview Display معروف است، نسبت صفحه‌نمایش به بدنه 84 درصدی را در این محصول ایجاد کرده که تجربه‌ تصویری دلپذیری در کاربران ایجاد می‌کند.

با رشد روزافزون استفاده از تبلت‌ها و در کل محصولات دیجیتال مختلف، حالا کاربران ساعت‌های بسیاری را صرف چشم دوختن به این نمایشگرها می‌کنند. اتفاقی که باعث شده بسیاری به فکر عواقب منفی این اتفاق در چشمان کاربران بیفتند. اما هوآوی برای کاهش این مشکلات نیز به راهکارهایی فکر کرده است. تمامی تبلت‌های هوآوی مجهز به دو حالت خاص راحتی چشم و حالت مخصوص کتاب‌خوانی هستند.

در حالت راحتی چشم تنظیمات تصویر به سمت رنگ‌های گرم‌تر می‌رود که اصولا ضرر کمتری برای چشمان دارند. این فناوری با کاهش نور آبی صفحه نمایش که از مضرترین نورهای ساطع شده از نمایشگر است، میزان خستگی چشمان کاربر را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.

امروزه تبلت‌ها تبدیل به یکی از ابزارهای سرگرمی و حتی تحصیلی کوکان نیز شده‌اند. هوآوی با توجه به این مهم دست به ارائه بخشی اختصاصی برای کودکان با نام Kid’s Corner در تبلت‌های خود زده است. این بخش امکانات مورد نیاز کودک مانند دوربین تبلت، امکان نکته‌بردازی و حتی یک بخش اختصاصی برای نقاشی را در اختیار کودکان می‌گذارد. اما برای حفظ سلامت استفاده او از تبلت، دسترسی‌اش را به سایر بخش‌ها محدود می‌کند.

به این شکل، والدین می‌توانند نظارت کاملی بر نحوه استفاده کودک از تبلت و محتوای در دسترس او داشته باشند و از آسیب‌های احتمالی مانند استفاده مدیریت نشده از اینترنت جلوگیری کنند.

در یک نگاه کلی به تبلت هوآوی MatePad باید سرعت فوق‌العاده این تبلت در ارتباط Wi-Fi را به عنوان برگ برنده آن معرفی کرد. تبلتی که در کنار این قابلیت، یک محصول کابردی برای کارهای روزانه، تحصیل و سرگرمی است.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: استاندارد ایران اینترنت فناوری نمایشگر تبلت هوآوی MatePad فناوری Wi Fi 6 صفحه نمایش تبلت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۷۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف

به گزارش خبرنگار مهر، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در آخرین شماره از فصلنامه این سازمان، گزارش شاخص‌های آماری بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات مربوط به پاییز ۱۴۰۲ را منتشر کرده است که بر اساس این گزارش، سهم بازار مشترکین تلفن ثابت، تعداد خطوط شهری و روستایی، تعداد خطوط منصوبه و دایری و ضریب نفوذ تلفن ثابت اعلام شد.

سهم بازار مشترکین تلفن ثابت

شرکت مخابرات ایران (TCI) حدود ۶۶۶/‏۹۸ درصد از سهم بازار مشترکین تلفن ثابت، شرکتهای دارای پروانه FCP که ارائه دهنده سرویس‌های اینترنتی و ارتباطی ثابت هستند، ۰۱/‏۱ درصد و SERVCO تنها ۰۰۴/‏۰ درصد را در اختیار دارد.

بر اساس این گزارش از پاییز سال ۱۴۰۱ تا پاییز سال ۱۴۰۲، تعداد اشتراک‌های روستایی ۳۱/‏۰ درصد کاهش داشته است اما تعداد روستاهای دارای ارتباط و تعداد روستاهای دارای تلفن خانگی ۰۱/‏۰ درصد رشد داشته است.

بیشترین آمار شکایت کاربران در حوزه ارتباطات ثابت

در این گزارش، جزئیات شکایت کاربران از خدمات ارتباطی و وضعیت شکایات ثبت شده در حوزه ثابت و سیار در سامانه ۱۹۵ اعلام شده است به طوری که ۷۵ درصد شکایات مربوط به حوزه ثابت و ۲۵ درصد شکایات مربوط به حوزه سیار است.

همچنین در این گزارش تعداد شکایات ثبت شده تلفن ثابت و تلفن همراه در ۴ دوره زمانی (سال ۹۹، ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ و۱۴۰۲) مورد بررسی قرار گرفته است که بر اساس آن شکایات ثبت شده تلفن ثابت و تلفن همراه با نوسان زیادی همراه بوده است.

در بخش تلفن ثابت در پاییز سال ۱۳۹۹، ۱۳ هزار و ۳۰۲ شکایت ثبت شده که در پاییز سال ۱۴۰۲، تعداد ۲۰ هزار و ۷۹۷ شکایت ثبت شده است.

همچنین در بخش تلفن همراه، در پاییز سال ۱۳۹۹، ۸ هزار و ۷۴۶ شکایت ثبت شده که در پاییز سال ۱۴۰۲، تعداد ۱۰ هزار و ۳۶۵ شکایت ثبت شده است.

سرعت اینترنت و قطعی در اپراتورهای مختلف

شاخص‌های کیفیت شبکه سیار از جمله سرعت انتقال داده مشترکین، میزان قطعی سرویس داده و میزان برقراری موفقیت‌آمیز سرویس داده در نسل سوم و چهارم تلفن همراه در اپراتورهای مختلف طی آخرین گزارش به شرح زیر اعلام شده است.

در سرعت انتقال داده مشترکین در نسل سوم، اپراتور اول تلفن همراه عملکرد بهتری داشته است اما در سرعت انتقال داده در نسل چهارم رایتل پیشی گرفته است.

میزان قطعی سرویس داده نسل سوم در اپراتور دوم از همه بیشتر و بیش از ۰.۴ درصد است و پس از آن میزان قطعی سرویس نسل سوم در اپراتور سوم (رایتل) و پس از ان اپراتور اول است.

بررسی میزان قطعی سرویس نسل چهارم در اپراتورها نشان می‌دهد که در نسل چهارم اپراتور اول قطعی بیشتری دارد و کمترین قطعی سرویس داده نسل چهارم به اپراتورسوم (ایرانسل) مربوط می‌شود.

بر این اساس میزان برقراری موفقیت‌آمیز سرویس داده 3G در اپراتور اول حدود ۹۹.۵ درصد و از دیگر اپراتورها بیشتر است و همچنین میزان برقراری موفقیت‌آمیز سرویس داده 4G، در اپراتور دوم بیش از ۹۹.۵ درصد است که پس از آن اپراتور اول قرار دارد و اپراتور سوم (رایتل) ،۹۹ درصد است.

کد خبر 6093274 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی
  • سومین ناو هواپیما‌بر چین با آخرین فناوری راهی دریا شد
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • ژاپن بر روی اینترنت نسل۶، ۵۰۰برابر سریع‌تر از نسل۵ کار می‌کند!
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • دستاورد جدیدی که سرعت اینترنت را 20 برابر می‌کند!
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • افزایش ۱۰۰ برابری سرعت اینترنت با اجرای موفق پروژه فیبرنوری
  • رایتل پرسرعت‌ترین سیم‌کارت کشور